zaterdag 17 maart 2007

Duitsland

Hallow,

Nog één week en dan is het weeral voorbij. Dat gaat er rap zijn.
Als alles goed gaat, staat er op mijn laatste dag een interview met Inge Paulussen uit Witse gepland. Dat is wel leuk voor een laatste dag.
Deze week was eigenlijk heel kalm en ongewoon. Maandag is een tweede stagiair begonnen, waardoor je het werk sowieso moet verdelen. VVI is ook gekomen maandag, waardoor je ook niet een hele dag moet werken.
Woensdag heb ik dan voor de krant een kort interviewke moeten doen met VVI. (Dat is ook zo eens iets anders).
En gisteren, vrijdag, ben ik naar Duitsland geweest. Een dagje weg van de redactie. Samen met enkele andere journalisten en mensen van het Sportpaleis (vooral stagiairs) met een vipbus richting Bonn. Broodjes en drankjes onderweg. Daar aangekomen eerst iets gedronken en dan richting training van de Harlem Globetrotters (die showbasketters). Dan interviewkes doen en fotootjes maken. Daarna naar het spelershotel om iets te gaan eten en wat te babbelen met de andere mensen.
Rond half acht ging het dan richting sporthal om een wedstrijd van die mannen bij te wonen. Ondergetekende heeft dan nog met cheerleaderponpons mogen dansen in het voorprogramma. (Jaja, ge hebt wat gemist).
Na de match dan terug de bus op richting Antwerpen. Tijdens die terugrit heb ik samen met een stagiair die bij De Tijd zit een gesprek gehad met een ex-persfotograaf die ook meewas. Nu ja, gesprek, het was meer een monoloog van zijn kant. Hij heeft wat verteld over zijn carrière en over de journalistieke wereld. Ik moet zeggen, heel boeiend en heb er zeker veel uit geleerd. En dat laatste was uiteindelijk de bedoeling van de stage.

Nog veel succes de laatste 5 dagen.

greetz, Bert.

Geen opmerkingen: